Saturday, 10 June 2017

Homestay Changlun Bersih Dan Dekat Dengan Pelbagai Kemudahan

Hi uolls,

Kakgojez nak war war pada yang tengah nak mencari homestay sekitar pekan Changlun, Kedah ada berita baik lagi gumbira senang hati. Ada satu homestay baru dibuka tau.

Yang bestnya, dekat dengan pekan Changlun, berdekatan dengan stesyen minyak Caltex, dan paling best dekat je dengan kedai rumcit dan kedai makan yang best wajib korang cuba. Antaranya kedai Laksa Sekoq dan Nasi Beriyani Taufeq. Jalan kaki je uolls. Semua depan mata.

Ada anak kecil? Jangan risau, home2ustay changlun berkonsepkan gaya minimalis, simple memang tak 'sesak' mata memandang. Maklumlah kadang ada yang deko sarat sampaikan bila bawak anak kecil ni kita risau kalau terlanggar perhiasan tuan rumah kan.

Jom booking sekarang. Call penjaga rumah ni terus ya, 010-5667312. 

No comments:

Post a Comment